Lennot Nagoyaan
Nagoya on Japanin suurimpia taloudellisia alueita ja se näkyykin katukuvassa. Kaupungin keskusta on korkeiden pilvenpiirtäjien ja modernien talojen peittämä. Nagoya on myös Japanin kolmanneksi suurin kaupunki, jonka keskustan alueella asuu yli 2 miljoonaa henkilöä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Nagoyasta ei löytyisi Japanille ominaista historian ja kulttuurin tuntua.
Kuten muuallakin Japanissa käytetään Nagoyassa jenejä. Koko Japani on tunnettu käteisen maana ja vielä nykyäänkään monissa paikoissa ei hyväksytä pankki- tai luottokortteja. Muista siis vaihtaa tarpeeksi rahaa ennen matkaasi ja varmistaa etukäteen lähimmän pankkiautomaatin sijainti. Vinkki: Japanissa luotettavat pankkiautomaatit sijaitsevat posteissa.

Nähtävyydet

Koska Nagoya on talouskaupunki, ovat sen suurimmat nähtävyydetkin eri tavoin kytköksissä teollisuuteen, innovaatioihin ja talouteen. Yksi suosituimmista vierailukohteista on Nagoyan satama ja erityisesti siellä sijaitseva suuri akvaario. Jos et ole eläinten ystävä, mutta teknologia ja teollisuus kiinnostavat kannattaa suunnata Nagoya City Science Museum ja TOYOTA Commemorative Museum of Industry and Technology -museoihin. Näiden kahden museon lisäksi kaupungista löytyy lukuisia pienempiä taiteisiin ja tieteisiin (sekä jopa pelkkiin juniin) keskittyneitä museoita.

Matka Japaniin ilman vierailua temppeliin tai pyhäkköön on kuin Suomi ilman talvea. Et saa kaikkea irti kulttuurista ja paikallisesta elämästä, jos et käy edes yhdessä uskonnollisessa kohteessa. Atsuta-Jingu Shrine ja Osu-Kanon Temple ovat kaksi suosituinta nähtävyyttä. Japani tunnetaan myös kauniista puutarhoistaan ja erityisesti kirsikankukista, jotka kukkivat keväisin. Nagoya on kaupunki täynnä kauniita puutahoja, mutta niistä suosituin ja suurin on Shirotori Garden, jossa voit nauttia kauniista veden ympäröimästä puutarhasta.

Nagoya on shoppailijan paratiisi. Kaupunki on täynnä shoppailu alueita ja kuten maan pääkaupunkikin mitä kummallisimpia kauppoja, joihin matkailija voi eksyä tunneiksi. Kauppakeskukset kohoavat ympäri kaupunkia monikerroksisina pilvenpiirtäjiä, joissa riittää kauppoja ja kahviloita viikoiksi. Yksi mielenkiintoisimmista ostosalueista on Osu. Osu Kannon temppeli tunnetaan suurista kirpputoreista, mutta todellinen matkailijoiden paratiisi löytyy heti temppelin vieressä sijaitsevalta Osu-ostosalueelta, jossa yli tuhat pientä kauppaa palvelee himoshoppailijoita.

Lennot Nagoyaan Suomesta

Nagoyassa on kaksi lentokenttää: Nagoya Airfield ja Chubu Centrair International Airport. Chubu on keski-Japanin tärkeimpiä kansainvälisiä lentokenttiä ja myös Suomesta lähtevät suorat lennot sekä useimmat vaihdolliset lennot lentävät juuri tälle kentälle.

Nagoyaan pääsee Finnairin suorilla lennoilla ympäri vuoden viikon jokaisena päivänä, joten matka Helsingistä tähän japanilaiseen suurkaupunkiin on helppo ja vaivaton. Lento kestää noin 9,5 tuntia kuten muutkin Suomesta Japaniin kulkevat lennot. Suorat lennot ovat kuitenkin hieman kalliimpia kuin pitemmät välilaskuilla lennettävät ja niiden hinnat ovatkin yli 700€.
Vaihtolennot vievät pidemmän aikaa, toisinaan jopa yli vuorokauden, mutta niiden hinnat voivat olla jopa muutaman sadan halvempia kuin suorien lentojen. Useimmat vaihdolliset lennot pysähtyvät Kiinassa ja Saksassa.
Etsitpä sitten halpoja lentoja tai helppoa vaihtoehtoa, löydät varmasti haluamasi sivustomme hakutoiminnon avulla. Kirjoita hakuun Nagoya ja lähde matkalle jännittävälle sekä kulttuurin täytteiselle Japanin matkalle.